Hlavní obsah
Článek

Náměstek pražského primátora a bývalý manžel spisovatelky Báry Nesvadbové Karel Březina představil svou novou partnerku. Březina, který je známý svou slabostí pro krásné ženy, si nevybral rozhodně špatně. Jeho novou láskou totiž není nikdo jiný, než někdejší tajemnice bývalého premiéra Mirka Topolánka Gabriela Kloudová.

V kuloárech pražského magistrátu se o jejich vztahu mluví již několik měsíců. Ukázali se teprve na premiéře nového snímku režiséra Václava Vorlíčka Saxana a Lexikon kouzel. Březina s Kloudovou nedorazili sami. Doprovázela je očividně Březinova nemanželská dcera Karolína, kterou má se sekretářkou tehdejšího premiéra Miloše Zemana Martinou Jedličkovou.

Karel Březina tak opět veřejně potvrdil svou slabost pro blondýnky. Z nepovedeného manželství s Nesvadbovou, která je považovaná za jednu z nejatraktivnějších blondýn českého šoubyznysu, má už dceru Bibianu. Před časem se ale objevily spekulace, že ta není jeho, ale skladatele Leška Wronky. Ten si to dlouhá léta prý myslel také.

Související témata:
Karel Březina

Reklama

Další články

Načítám