Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Při natáčení pořadu Česko Slovensko má talent šlo o život! Porotci se totiž obětovali a nasadili vlastní těla, aby mohla proběhnout hodně bizarní show. V Brně porotci Martin Dejdar (59) a Jaro Slávik (49) tak nechali japonského samuraje, aby si na nich zkoušel ostří katany! Neobešlo se to bez zranění.

Profesionální samuraj Hayashi jezdí se svým nebezpečným vystoupením po celém světě. Své umění s katanou často předvádí se zavázanýma očima. Během brněnského natáčení potřeboval pro svou show dva dobrovolníky. Volba padla na Dejdara a Slávika.

Martin Dejdar natáhl paži, aby na ní samuraj poslepu mohl sekat jednu okurku za druhou. Nakonec kvůli své nervozitě málem přišel o ruku. „Po té show mi zůstala památka, škrábnutí na levém předloktí. Spíš než jeho meč to však způsobil držák připevněný na mé ruce a má příšerná nervozita. Copak můžete sedět a nepohnout se ani o milimetr, když vám jde o život a srdce vám chce vyskočit z těla?,“ komentoval svůj zážitek.

Ani Jaro Slávik na tom nebyl o nic lépe. Den před svými narozeninami málem přišel o obě uši a hlavu! Přestože se porotci často účastní vystoupení soutěžících, taková nebezpečná show se během natáčení odehrála poprvé.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám