Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Topmodelka Alena Šeredová (46) září štěstím. Její nejlepší kamarádka, kterou bere jako svoji druhou sestru, modelka Pavla Hrbková - Vrbová čeká miminko. Pavla je již v pátém měsíci těhotenství.

A radost to bude možná dvojnásobná. Podle zákulisních informací je totiž těhotná také Šeredová a čeká třetího potomka. S brankářem Gigi Buffonem má již dva syny Louise Thomasse a Davida Lee.

Dnes večer dorazí obě krásky na finále soutěže Elite model Look. Alena si oblékne luxusní model od světoznámého módního domu Prada. A měla jasný požadavek. Chtěla, aby byl model volný přes bříško.

Šeredová před dvěma roky osvědčila svatbu Pavly Hrbkové, když si brala podnikatele Jana Vrbu. Pavla zase měla naopak odsvědčit svatbu Aleně letos v červnu. Protože ale není pokřtěná, za svědka jít při církevním obřadě v kostele sv Petra a Pavla na pražském Vyšehradě nemohla. Nakonec Aleně svědčila její sestra Eliška.

Pavla Hrbková před manželem Janem Vrbou, se kterým čeká prvního potomka, chodila s holywoodskou star Vinem Dieselem. Seznámili se během jeho pobytu v Praze, vztah jim vydržel ještě několik měsíců po jeho odletu.

Reklama

Další články

Načítám