Hlavní obsah
Článek

Modelka Veronika Kašáková nafotila s fotografem Petrem Kozlíkem sérii fotografií, kterou vytvořili pro její novou spolupráci s kosmetickou značkou.

Veronika Kašáková v rámci kampaně přebrala žezlo po topmodelce Tereze Maxové, se kterou značka spolupracovala v předchozích letech. „Je mi obrovskou ctí, Tereza Maxová pro mne byla vzor už od dětství. Znám ji z akcí, které ona pro dětské domovy pořádala a já v jednom z nich vyrůstala. Je pro mne nesmírný dar kráčet v jejích šlépějích,“ svěřila blondýnka, která má sama Nadační fond Veroniky Kašákové, i v tom jsou si, vedle toho, že jde o krásné ženy, podobné.

„Práce nás čeká velké množství. Jezdím každý týden za dětmi z dětských domovů, máme plno seminářů a pomáháme jim vyrovnat se se životem před vstupem do dětského domova, pomáháme jim s jejich současným životem v domově a snažíme se jim pomoci i s jejich odchodem, aby se uměly postavit na vlastní nohy,“ dodala.

„Loňský rok byl pro mne a pro mého přítele dost náročný. Byl nemocný a hodně času trávil v nemocnici. Takže se snažíme letos odměnit a mezi svými povinnostmi k dětem chceme spolu s Milanem strávit co nejvíce času cestováním,“ prozradila Veronika. „Časem se třeba rozrosteme, těším se a chci mít velkou rodinu, ale prozatím máme čas,“ smála se modelka.

Reklama

Další články

Načítám