Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

K nejkrásnějším světovým tenistkám patří bezesporu Slovenka Dominika Cibulková (27), která loni vyhrála prestižní Turnaj mistryň. Půvabná sportovkyně fanoušky netěší jen svými sportovními výkony, ale i fotkami v plavkách, které v době tenisového volna hojně zveřejňuje na sociální síti. Naposledy se takto prezentovala na exotických Maledivách.

Teď už je sice nová sezona v plném proudu, ale když si Dominika v nabitém kalendáři najde čas, ráda vyrazí do společnosti. O víkendu zazářila na udílení cen Krištálové krídlo, které se konalo v Bratislavě.

V prestižní anketě se v nejrůznějších oborech vyhlašují slovenské osobnosti. V kategorii Sport sice Cibulková nevyhrála, ale patřila k největším ozdobám večera. Společnost Dominice dělala její šarmantní maminka Katarína. A hned bylo všem jasné, po kom úspěšná tenistka zdědila své půvaby.

Uvidíme, jak se Dominice letos bude dařit na tenisových kurtech. Sama by určitě moc chtěla navázat na vítězství v Turnaji mistryň a uspět především na grandslamových turnajích.

Na Australian Open, kde v roce 2014 okusila finále, však letos skončila už ve třetím kole, a tak bude mít další příležitost až na přelomu května a června ve Francii, kde se koná slavný Roland Garros.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám