Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V roli Sarah v muzikálu Ples upírů Natálie Grossová už nepůsobí jako malá školačka. Líčení a paruka jí pár let přidávají, ale pánové pozor, pořád je pod zákonem. Patnácté narozeniny Natálka oslaví až na podzim.

Během náročného zkoušení se musí pořád učit do školy, ale kromě náročných pěveckých i choreografických partů se zvládla učit tak, aby na vysvědčení měla maximálně dvojky. "Beru si sem učení, a když je pauza, musím se učit do školy. Ale zatím to zvládám," řekla nám a prozradila také, co je při zkoušení nového muzikálu, kteří budou diváci moci vidět od 12. února v pražské GoJa Music Hall, nejnáročnější.

Každopádně jí to v kostýmu moc sluší, dočkala se i srovnání, že vypadá jako mladá císařovna Sissi. "Když jsem to viděla a zaměřila se na ty šaty, tak je to trochu na podobný styl. Nemám moc času, abych se dívala na filmy, ale jeden jsem viděla, a tu podobu jsem tam našla," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám