Hlavní obsah
Článek

Moderátorka a herečka Eva Decastelo (45) nepatří k těm ženám, které by byly na nože s bývalými láskami svých drahých poloviček. Právě naopak. Se Štěpánkou Decastelo (45), s kterou se její manžel René rozvedl před několika lety, je kamarádka a dokonce spolu tvrdí: Děláme to ve třech.

"Jde o název nového projektu, který jsem si vymyslela s nejlepšími komiky z pořadu Na stojáka! HBO Karlem Hynkem a Lukášem Pavláskem. A Štěpánka nám dělá shodou okolností manažerku," směje se provokativnímu názvu nového pořadu Eva. Půjde o představení plné dvojsmyslů a situačních gagů a Decastelo zatím překvapuje nejvíc to, že většinu zakázek nyní tvoří maturitní plesy. Pro ně musela trojice herců upravit program, aby nebyl tak košilatý. "Profesoři nerozuměli, o čem hrajeme," říká krásná Eva.

Ta při fotografování propagačních fotek k Děláme to ve třech skončila dokonce v jednu chvíli takřka v náručí exmanželky svého muže Reného. "Rozumíme si dokonce tak, že jí na prosincové svatbě půjdu za svědkyni," chlubí se Eva, která i přes druhý porod neztratila nic ze svého půvabu.

Reklama

Další články

Načítám