Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Známý americký herec, komik a dabér Seth Green (37) se stal v sobotu hvězdou předávání Creative Arts Emmy Awards v Los Angeles. A postarala se o to převážně jeho o hodně vyšší atraktivní žena Clare Grant (32), kterou herec na slavnostní událost pyšně vzal s sebou. Clare je rovněž herečkou a se Sethem chodí od roku 2007. Minulý rok v květnu se poněkud nesourodá dvojice vzala během obřadu v Kalifornii.

Drobný Seth Green neplatí zrovna za hezouna Hollywoodu, ale nejspíš svým vtipem a charismatem dokázal 163 centimetrů vysoký sympaťák tuto krásku dostat. Není divu, že na sebe manželé poutali pozornost, Clare si totiž vzala velice odvážné šaty od Roberta Rodrigueze s hlubokým výstřihem, do kterého sjížděly pohledy snad všech přítomných mužů. Green si mezitím svou ženu pyšně držel a tvářil se jako velký pašák. Vedle své téměř o 10 centimetrů vyšší ženy téměř nebyl ani vidět.

Setha Greena si filmoví fanoušci mohou vybavit například z filmů Austin Powers: Špión, který mě vojel, Ruka zabiják, Nekecej a pádluj či ze seriálů: Buffy, přemožitelka upírů, Krok za krokem, Akta X, Hrdinové, Jmenuji se Earl, Chirurgové a další.

Reklama

Další články

Načítám