Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tvůrci magazínu Shape, zaměřeného na cvičení, správné stravování a tvarování postavy, zlákali na svou titulní stranu skutečně velkou rybu. Na obálce nejnovějšího čísla se totiž objeví Kate Beckinsale (43), a to pouze v kalhotkách a sportovní podprsence. Spokojená s výsledkem je očividně i samotná herečka, která video z focení s Arthurem Belebeauem sdílela i na svých sociálních sítích.

Maminka šestnáctileté dcery Lily, již má s hercem Michaelem Sheenem, v komentáři k videu sice naznačila, že jí pózování v tak úsporném oblečení nebylo zrovna příjemné, ale už kvůli svým fanouškům by podobnou ‚oběť‘ občas absolvovat mohla, na její postavě totiž nenajdete jedinou chybku.

Únorové vydání přinese kromě sexy fotek, na nichž Kate popírá veškeré zákonitosti stárnutí, i rozhovor, v němž hvězda Pearl Harboru, Underworldu, Van Helsinga či Letce sama potvrdí, že je v nejlepší kondici za celý svůj život. A nám nezbývá, než souhlasit…

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám