Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Karel Gott (†80) si užil vánoční svátky v rodinném kruhu, ale konec roku na Bertramce neoslaví. Mnohonásobný Slavík odletěl s rodinou na dovolenou do teplých krajin (cílovou destinaci zatím tají), kde bude sbírat sílu a energii do dalšího roku.

"Pan Gott odletěl s manželkou a dcerami po Vánocích do tepla za sluníčkem, aby zde nabral sílu a energii. U moře oslaví i příchod roku 2017,“ řekla Super.cz mluvčí Karla Gotta Aneta Stolzová.

Dovolená v teple Gottovi určitě pomůže i po zdravotní stránce. Zpěvák se sice zotavil z rakoviny mízních uzlin, ale i tak byl letos u lékaře jako doma.

V květnu absolvoval plánovanou operaci v oblasti dutiny břišní, která proběhla bez komplikací. Mistr se tak brzy mohl vrátit ke společenskému životu a koncertování.

Trápily ho však pro změnu bolesti zad, a tak musel podstoupit plánovanou operaci páteře. Po operaci zpěváka bohužel trápil zánět a později zápal plic. Doufejme, že v příštím roce už bude Mistr opět zdravý jako řípa.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám