Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Karel Gott (†80) podstoupil v utajení další operaci. Poté, co se vypořádal s rakovinou mízních uzlin, se ale naštěstí jednalo o méně komplikovanou a nebezpečnou záležitost. Přesto však velmi nepříjemnou. Gott trpěl velkými bolestmi.

Zpěvák si totiž již od začátku roku stěžoval na to, že ho bolí záda. A nebylo možné to vyřešit jinak než operativně. Zákrok Slavík podstoupil v polovině minulého týdne v pražské Nemocnici Na Homolce.

„Ano, mohu potvrdit, že byl pan Gott v Nemocnici Na Homolce na dlouho dopředu plánované operaci páteře. Jednalo se o problém s ploténkou,“ sdělila v pondělí Blesku zpěvákova mluvčí a PR manažerka Aneta Stolzová. "Už je v pořádku doma, čekají ho rehabilitace," dodala.

Gott byl hospitalizován v naprostém utajení, dokonce pod cizím jménem. Je to již druhá operace páteře, kterou podstoupil. V roce 2010 mu v Ústřední vojenské nemocnici operovali zúžený páteřní kanálek. Nyní šlo o standardní operaci ploténky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám