Hlavní obsah
Článek

Včerejší udílení cen Český slavík musel Karel Gott (†80) sledovat z nemocničního lůžka. Již jednačtyřicátou trofej místo něj převzala dcerka Charlotte, jejíž projev tatínka moc potěšil.

Karel opět bodoval v kategorii zpěváků a zároveň získal ze všech umělců nejvíce hlasů. Dcerka na jevišti karlínského divadla prozradila, že jej trápí záda, kvůli nimž nemohl přijít. Mistr nyní podrobněji popsal svůj stav a nezapomněl poděkovat věrnému publiku.

„Moji milí příznivci, jak jste se včera od mé dcery Charlottky dozvěděli, nemohl jsem být osobně přítomen na vyhlašování Slavíků, protože jsem opět v nemocnici. A to z důvodu komplikací po nedávné operaci páteře, kvůli kterým musím bohužel zrušit i dohodnuté pracovní závazky, minimálně na celý příští týden,“ napsal Karel Gott na sociální síti.

Gala večer, v jehož závěru opět zaznělo zpěvákovo jméno, sledoval alespoň na televizní obrazovce. „Myslím, že Charlottka mě s největší noblesou zastoupila. Touto cestou bych vám chtěl srdečně poděkovat za hlasy, které jste mi i v letošním roce poslali. Obhájit vítězství je v tak silné konkurenci rok od roku těžší a já si vážím vaší neustálé přízně. Věřím, že příští rok si pro Slavíka, pokud budu v anketě nominován, již osobně přijdu. Krásnou první adventní neděli, váš Karel Gott,“ dodal oblíbený zpěvák i s nadějnou vyhlídkou na příští ročník.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám