Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Pro neznalé by mohli působit jako dokonalý prototyp šťastné rodinky, všechno je ale jinak. Zatímco ona je už patnáct let šťastně vdaná, on se oženil letos, bral si svého dlouholetého přítele. A děti jsou půjčené!

Řeč je o moderátorské dvojici zpráv televize Prima Kláře Doležalové a Karlu Voříškovi (60). Tihle dva byli jedněmi z největších hvězd akce Dopisy Ježíškovi v štěrboholském obchodním domě, v rámci kterého mohou nejen celebrity, ale i „obyčejní smrtelníci“, skoro až do Vánoc plnit přání opuštěným dětem z dětských domovů a kupovat jim dárky, o které si napsaly.

Karel s sebou vzal neteř a synovce od sestry a když spolu s Klárou zapózovali, rovnou je mohly reklamní agentury angažovat do videa jako šťastnou rodinku.

Tu budou ti dva tak trochu připomínat i letos na Štědrý den. „Máme službu v práci. Když nebudete mít co dělat, až všechno sníte a rozdáte si dárečky, tak si nás pusťte,“ lákala diváky sympatická Klára. Karel každý rok slaví svátky se ségrou a matkou, letos to tedy bude trochu jinak.

Spolu s nimi dorazil i pohádkový princ a moderátor Miroslav Šimůnek. „Nejraději bych svátky trávil s Klárou a Karlem. Kdykoli se potkáme, je s nimi neuvěřitelná sranda,“ hlásil zvesela, zatímco jako vždy výborně naložený Voříšek poznamenal, že jeho matka by byla pyšná, kdyby takového prince z pohádky dovedl na návštěvu.

Reklama

Další články

Načítám