Hlavní obsah
Článek

Reese Witherspoon (48) má v sedmnáctileté dceři Avě svou vlastní kopii. Na premiéře animovaného muzikálu Zpívej známá herečka kromě ní ukázala i manžela a své dva syny.

Ve filmu plném zpívajících zvířátek Reese namluvila zaneprázdněnou prasečí maminku Rositu a její rodina samozřejmě musela tento výkon ohodnotit při nejbližší možné příležitosti. Hvězda komedie Pravá blondýnka s sebou přivedla všechny své nejbližší. Manžel Jim Toth je sice biologickým otcem jen čtyřletého Tennesseeho, ale v této domácnosti se mezi dětmi určitě nedělají žádné rozdíly. Spokojenější rodinu si snad ani nelze představit.

Ava, jejímž otcem je stejně jako v případě třináctiletého Deacona herec Ryan Philippe, už svou maminku přerostla, což se dalo předpokládat. Reese totiž měří pouhých 156 centimetrů, ale přesto patří k „největším“ hollywoodským herečkám.

Animovaný muzikál je sice jediným filmem, s nímž je Witherspoon letos spojována, ale držitelka Oscara za hlavní roli ve filmu Walk the Line nezahálela. Drobná blondýnka společně s Nicole Kidman, Alexanderem Skarsgardem a Laurou Dern natočila seriál Big Little Lies, který zároveň produkovala. První diváci jej uvidí v únoru příštího roku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám