Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sedmadvacetiletý americký rapper G-Eazy si na vztahy moc nepotrpí, proč taky, když si z klubu může každý večer odvést tu největší kočku. Podívejte, s jakou jej načapali například v pondělí při odchodu z podniku Delilah ve West Hollywoodu.

Původním jménem Gerald Earl Gillum tentokrát rozhodně nekupoval zajíce v pytli a díky zcela průsvitnému tričku blond nositelky přesně věděl, na co se může v ložnici těšit. Slečna sice moc nadšeně z blesků fotoaparátů nevypadala, ale rozhodně na sebe svým diskotékovým modelem dokonale upozornila i v médiích. Každopádně růžový kožíšek raději držela v ruce, než aby se jím nějak kryla.

Rodák z kalifornského Oaklandu uspěl na hudební scéně už se svým debutovým albem z roku 2014 These Things Happen, které se dostalo na třetí příčku žebříčku Billboard. Rovněž druhá studiová deska When It’s Dark Out si nevedla špatně a například singl Me, Myself and I se dostal do hitparádových TOP 10.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám