Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O zpěvačce Karolíně Krézlové (36), kterou známe například ze soutěže Česko Slovensko má talent 2012 nebo z populárního muzikálu Mamma Mia!, není od té doby, co randí s Vladimírem Polívkou, synem komika Bolka Polívky a herečky Chantal Poullain, moc slyšet.

Zatímco dřív hojně medializovala svůj románek s nejrychlejším mužem planety Usainem Boltem či s porotcem Talentu Jaro Slávikem (49), dnes se už celkem zklidnila a troufne si diplomaticky hovořit i na třaskavé téma politiky, k čemuž si vybrala pátý inspirativní happening Lucie Špakové Štrůdl.

„Zaujalo mě téma jednoty. Myslím si, že je to velmi aktuální téma. Když je něco jednotné, tak je to silnější, a je škoda, že tu nejsou nějací lidé jako třeba náš prezident. Myslím si, že by si s ním spousta lidí rádo na téma jednoty popovídalo. Zdá se mi totiž, že na jednotu zapomíná. Místo toho rozděluje a to je špatně. Cítím, že naše země je slabší a postupně se dějou věci, které se mi úplně nelíbí. I když se o politiku nezajímám, tak se mě to jako člověka bez zájmu o politiku stejně dotýká. Takže tohle téma je pro mě aktuální a myslím si, že i správně vybrané.“ vyjádřila své niterné pocity zpěvačka Karolína Krézlová, která je sice zpěvačkou, ale nechává si otevřená zadní vrátka.

„Ve svém volném čase totiž obcházím bistra a učím se vařit. Jednou bych si chtěla otevřít svoje vlastní bistro a k tomu patří i nápoje, nejen to jídlo,“ míní brunetka, jež navrhla i vlastní kolekci plavek a oděvů.

„Nejpodstatnější je pro mne kvalita materiálu a pohodlí. Dávám přednost přírodním odstínům. U plavek se pak snažím pracovat s tím, aby dobře seděly a nikde třeba netlačily. Případně aby pomohly zakrýt nějaký nedostatek a postavě celkově polichotit,“ říká Karolína Krézlová o své tvorbě.

Především se však pořád cítí jako zpěvačka. „Mám před sebou hudební vystoupení a také se věnuju moderování. Také připravuji nový singl, budou tam věci hodně z minulosti i z přítomnosti. Mám za sebou takový přerod, rok jsem cestovala a utřídila si myšlenky i svoje pocity. Fanoušci se už brzy mohou těšit na něco nového,“ dodala Krézlová, jejíž přítel Vladimír Polívka se může těšit na to, jak mu o Vánocích bude vyvařovat.

„Na Vánoce se těším, peču, vařím. Z cukroví mám nejradši vanilkové rohlíčky. Jinak, co se týká dárků s mojí rodinou, tak loni jsme to vyzkoušeli a letos to budeme praktikovat podruhé, že si nebudeme dávat dárky a na místo toho si dopřejeme po Vánocích společný zážitek, třeba dovolenou,“ uzavřela Krézlová.

Reklama

Další články

Načítám