Hlavní obsah
Článek

Na počátku 90. let po něm prahly milióny fanynek, ale jeho srdce si žádná z nich nezískala. Jonathan Knight (47) dal přednost mužům a svého dlouholetého přítele dokonce požádal o ruku.

Jako člen kapely New Kids on the Block Jonathan zdobil zdi holčičích pokojíčků. Zpěvák ale po přízni opačného pohlaví netoužil a před padesátkou posunul vztah s Harleym Rodriguezem (43) na další úroveň. Z jeho fanynek už jsou dávno matky od rodin, takže mu už nejspíš nebudou partnera závidět.

„Byli jsme v Africe společně s našimi rodiči. Cítil jsem, že je čas na tu zásadní otázku a šel s tím ven,“ popsal výjimečný den Jonathan, který v chlapecké kapele působí s bratrem Jordanem. K žádosti o ruku došlo u Viktoriiných vodopádů a pro stabilní pár nešlo o příliš velký zvrat. Pánové, kteří si padli do oka v roce 2008, se prý už dávno cítí jako sezdaný pár.

Jonathan Knight prožil léta největší slávy v roce 1990, kdy kapela New Kids on the Block bodovala s hitem Step by Step. O čtyři roky později došlo k rozpadu úspěšné formace, ale její členové se dali v roce 2008 opět dohromady a vystupují dodnes.

Reklama

Další články

Načítám