Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Vlaďka Erbová (42) se po roce vrátila na módní molo. Rok odmítala nabídky na předvádění a nyní je zase zpátky. "Byla jsem dlouho nemocná, třikrát v nemocnici, půl roku jsem se z toho dostávala. Nabírala jsem síly, stěhovala jsem se do Brna a věnovala jsem se hlavně dětem. Nebrala jsem si práci záměrně. Teď začínám zase fungovat," řekla Super.cz Vlaďka na módní show Fashionplanet, kde byla hlavní hvězdou.

Byla odpočatá, vrátila se z dovolené v Dominikánské republice. A to i s pár kily navíc. Výborná hotelová kuchyně se na modelce podepsala a přibrala tři kila. Už předtím ale díky spokojenému životu po boku hokejisty Michala Gulašiho přibrala.

"Dovolenková kila dole nemám, pořád mám ženský zadek. A cítím se hezky. Dokud se vejdu do oblečení, co mám doma, tak budu v pohodě," usmívá se Vlaďka, která má stále velikost 36 a vypadá nádherně.

Na přehlídce měla obrovský úspěch. "Chybělo mi to. Je to moje domácí prostředí. Užila jsem si to moc, potkala jsem holky, které jsem dlouho neviděla, bylo to moc fajn," dodala Erbová, která se vedle předvádění věnuje také své nadaci.

"Každý rok organizuji akci Hvězdy dětem, kdy známé tváře vytváří adventní věnce. Výtěžek z prodeje pak jde na nákup vánočních dárků pro pět dětských hemato-onkologických oddělení. Letos budou již tento víkend vyrábět v Galerii 1 věnce Simona Krainová, Klára Medková, Eva Perkausová, Mahulena Bočanová, Monika Koblížková, Romana Vítová, Lucka Křížková a řada dalších. Moc všechny zvu, aby přišli podpořit dobrou věc a udělali jsme dětem hezké Vánoce," uzavřela Erbová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám