Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zařadila se za modelky, jako je Kate Moss, či Alexa Chung, či české kolegyně Veroniku Machovou a Simonu Krainovou. Andrea Verešová (43) ve spolupráci se Zuzanou Lešek Černou nedávno představila svou novou módní kolekci. Někdo předpovídal, že tím pádem modelce ubudou kšefty ze strany jiných návrhářů, což se ale nekoná.

Naposledy se Andrea stala jednou z hlavních hvězd přehlídky Natali Ruden (53), se kterou léta spolupracuje. „Samozřejmě já nemám stejné modely, moje kolekce je úplně jiná. Je určená pro ženy, které chtějí být za každých okolností originální, zajímavé a sexy a zároveň si zachovat minimalistickou tvář a čistotu," vysvětluje Verešová.

Andrea práci modelky a návrhářky odděluje. „Nikdy jsem nebyla závistivá a nikdy jsem neměla pocit, že nepřeji jiným," říká Andrea Verešová a jedním dechem dodává: „Já skládám poklonu každé návrhářce, která dokáže vytvořit takto nádhernou kolekci a vím, kolik za tím stojí úsilí a práce."

Reklama

Další články

Načítám