Hlavní obsah
Článek

Nejkrásnější dívka Československa z roku 1992 Pavlína Babůrková patří k misskám, které nikdy netoužily po závratné pracovní kariéře.

Svůj život zasvětila rodinnému životu a ve společnosti se na rozdíl od jiných kolegyň z branže vyskytovala opravdu minimálně. Nejvíc se o Pavlíně psalo v době, kdy po boku podnikatele Petra Kratochvíla vystřídala zpěvačku Lucii Bílou.

Kratochvíl toužil po rodinném zázemí, což mu ambiciózní Bílá nemohla poskytnout, byť spolu mají syna Filipa. Babůrková však byla její pravý opak a vytvořila Kratochvílovi dokonalé rodinné prostředí. Dnes je bývalé královně krásy a pětinásobné mamině 43 let a vypadá pořád výborně!

Po boku manžela se po delší době objevila ve společnosti na křtu komiksu Jack Russel, zachránce planety, který se konal v jeho divadle Ta Fantastika. Za kmotru šla modelka Pavlína Němcová.

Babůrková má s Kratochvílem dospívající děti Petra, Pavla, Ilonu, a nejmladší, osmiletou dceru Julii. Z předchozího vztahu má vitální maminka ještě dospělého syna Honzu.

Reklama

Další články

Načítám