Hlavní obsah
Článek

Pokud se v současné době mluví o Daliborovi Jandovi (71), tak většinou jen v souvislosti s jeho nadměrně vyvinutou pánskou chloubou. A i když sám zpěvák vždy roste, když si o sobě něco podobného přečte, Super.cz poskytl rozhovor na toto téma. "Jenom já a manželka víme, jak to je. Neubrali mi ani nepřidali. Fanynky na mé koncerty ale chodí spíš kvůli písničkám," prozradil nám zaskočený Janda. Podívejte se ve videu na opravdu unikátní rozhovor s hvězdou devadesátých let.

Ten se při rozhovoru držel, ale po jeho skončení hudroval, že opět novináři nemohli vynechat jeho citlivé téma. Námitku, že by mohl být rád, že ho média chválí, odmítá. "Jsou to kraviny. To bychom si museli říct, co je správná míra a co ne. Právě jsem vydal desku," otočil list Janda v restauraci v Pálffyho paláci na pražské Malé Straně, kde se zúčastnil tiskovky k zahájení turné Luneticu. "Kdysi měli kluci vyhrát Českého slavíka, ale umázli jim hlasy. Byl to podvod," dodal Janda nadšený z toho, že se konečně otázky netýkaly jeho nadité nohavice.

Jenže může se divit, když už prý na vojně s bratrem obírali vojáky při sázkách právě o velikost přirození budoucího Zlatého slavíka?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám