Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Neskutečná smůla, nešikovnost anebo snad osteoporóza? Manželka herce Jiřího Krampola (85) opět skončila v péči lékařů. Během pěti let už má Hana Krampolová další zlomeninu. Tentokrát jde o kotník na pravé noze.

Kotník si paní Hana zlomila v pondělí a šlo zrovna o pravou nohu, kterou měla doposud v pořádku. Ta levá stále není po předchozí zlomenině v úplném pořádku. Hana je ze svého posledního zranění nešťastná. "Neví, jak to zvládne. Je na dně. Navíc nemá potřebný klid na léčbu, protože ji nejspíš kvůli zvýšení nájmu čeká stěhování z bytu v Pařížské ulici," řekl deníku Aha! rodinný přítel.

V roce 2012 si Hana po pádu ze schodů zlomila levé koleno, dodnes ho nemůže pořádně ohnout. O rok později spadla na stejném místě a zlomila si rameno, ruka zůstala částečně nefunkční i po reoperaci v roce 2014, její hybnost se nepodařilo zcela obnovit. Nyní spadla opět na schodech cestou od kadeřníka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám