Hlavní obsah
Článek

Herečka Zuzana Norisová (32) rozčílila své fanoušky. Slovenka, která je v Česku slavnější než doma, si totiž před časem obarvila svou zrzavou hřívu na tmavo. A to jí její fandové nemůžou zapomenout.

„Zuzana Norisová je jedna z nejlepších a bezprostřednějších hereček u nás. Byla vždycky živelná a její rudé vlasy jí na živelnosti přidávaly. Teď jako brunetka ale ztratila šmrnc. Měla by se přebarvit zpátky na zrzavou nebo blond,“ napsala nám do redakce jedna z jejich fanynek.

Norisová si z toho ale nic nedělá a je se svým zjevem naprosto spokojená. Přesně tak vypadala i na galavečeru v prostoru Žofín Garden, kde se konalo finále soutěže Young Fashion Designer 2011. Právě tam se po dlouhé době objevila ve společnosti a hned se ujala role porotkyně, která určila vítěze celé soutěže. Na Žofíně se objevila v nezvykle decentním modelu, pozornost přitahovaly její vtipné náušnice ve tvaru jahod.

Kromě Norisové se party zúčastnila a zazpívala Iva Frühlingová, která hned po skončení akce odcestovala do Francie, kde se chce prosadit ve své profesi. A v roli modelek, které na svých nádherných tělech představovaly soutěžní modely, se ukázaly Nikol Moravcová a Sarah Lilian Fischerová.

Reklama

Další články

Načítám