Hlavní obsah
Článek

Soudě dle jejího Instagramu je to právě pozadí, co na sobě má tahle teprve devatenáctiletá fitness modelka nejraději. Nastavuje jej do objektivu ze všech úhlů a na fotografiích kolikrát není vidět nic jiného. A jak je evidentní na počtu jejích fanoušků, funguje to dokonale. Žensky tvarovaná Jailyne Ojeda Ochoa se může radovat už ze čtyř a půl miliónu sledujících a toto číslo navíc každým dnem narůstá.

Co ovšem její obdivovatele fascinuje úplně nejvíc, jsou její proporcionální rozdíly, které se rozhodně vymykají zažitým 90-60-90. Tvary, kterými oplývá mladá kráska z Arizony, připomínají spíš komiksové postavičky.

Kromě toho, že se Jailyne objevila v několika reklamách a videoklipech, propagovala rovněž několik nočních klubů v Arizoně. Absolvovala sice kurzy modelingu a herectví, ale zatím se jí do filmu protlačit nepovedlo. Ale jelikož její poslední focení v červených plavkách na nafukovacím plameňákovi proběhlo před pár dny v Kalifornii, dá se očekávat, že možná už brzy zaujme i nějakého hollywoodského režiséra...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám