Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Soudě dle jejího Instagramu je to právě pozadí, co na sobě má tahle teprve devatenáctiletá fitness modelka nejraději. Nastavuje jej do objektivu ze všech úhlů a na fotografiích kolikrát není vidět nic jiného. A jak je evidentní na počtu jejích fanoušků, funguje to dokonale. Žensky tvarovaná Jailyne Ojeda Ochoa se může radovat už ze čtyř a půl miliónu sledujících a toto číslo navíc každým dnem narůstá.

Co ovšem její obdivovatele fascinuje úplně nejvíc, jsou její proporcionální rozdíly, které se rozhodně vymykají zažitým 90-60-90. Tvary, kterými oplývá mladá kráska z Arizony, připomínají spíš komiksové postavičky.

Kromě toho, že se Jailyne objevila v několika reklamách a videoklipech, propagovala rovněž několik nočních klubů v Arizoně. Absolvovala sice kurzy modelingu a herectví, ale zatím se jí do filmu protlačit nepovedlo. Ale jelikož její poslední focení v červených plavkách na nafukovacím plameňákovi proběhlo před pár dny v Kalifornii, dá se očekávat, že možná už brzy zaujme i nějakého hollywoodského režiséra...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám