Hlavní obsah
Článek

Herečka, která se v 80. letech prosadila spíš než talentem svou tělesnou schránkou a také díky manželskému svazku s o třicet let starším režisérem Johnem Derekem, se o víkendu vydala do Řecka. Ovšem ne na dovolenou, ale na plavecký maraton! Bo Derek je totiž zdatnou sportovkyní.

Devětapadesátiletá bývalá modelka, jejíž rodné jméno znělo Mary Cathleen Collins, si při plavání pořádně protáhla svaly, čekalo na ni totiž zdolání tříkilometrové vzdálenosti. Dáma, která se proslavila romantickou komedií 10 z roku 1979 a o dva roky později snímkem svého muže Tarzan, opičí muž či Bolerem (1984), sice neoblékla bikiny jako kdysi, ale i v neoprenovém vršku bylo znát, že si na postavě pořád dává záležet.

Poté, co Derek v roce 1998 ovdověla, žila několik let sama, než se dala dohromady s pro změnu o čtyři roky mladším hercem Johnem Corbettem, jenž je jejím partnerem dodnes. Corbetta si jistě vybavíte jako Aidana, přítele Carrie v Sexu ve městě nebo jako Iana Millera z komedie Moje tlustá řecká svatba.

Reklama

Další články

Načítám