Hlavní obsah
Článek

Milé dámy, toužíte po muži, který je sexuálně velmi náruživý a má výdrž? Pak se mu podívejte na ruce. Pokud má delší prsteníček než ukazováček, zřejmě má velké libido. Zjistili to vědci z Floridy. Ovšem jiné studie zase prokázaly, že tito pánové jsou sice mužnější a mají více energie, jsou ale také častěji gayové.

Čím delší prsteníček v poměru vůči ukazováčku, tím je dotyčný atraktivnější, mužnější a také sexuálně náruživější. Má také zdravější srdce, vyšší počet spermií, bývá agresivnější a rád sportuje.

Délku prstů ovlivňuje při nitroděložním vývoji poměr pohlavních hormonů. Pokud je mužský plod vystaven vysokému obsahu testosteronu, pak má v dospělosti delší prsteníček než ukazováček. Pokud je testosteronu málo, působí na plod hodně estrogen a delší je ukazováček. Ovšem při vysoké koncentraci testosteronu se zároveň formuje u mužského plodu vysoká citlivost vůči těmto hormonům, která způsobuje v dospělosti rozvoj mohutného libida – velké sexuální náruživosti.

„Poměr délky prstů je doživotním podpisem našeho časného hormonálního prostředí,“ tvrdí doktor Martin Cohn z University of Florida.

Reklama

Další články

Načítám