Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Majitelka výstavního poprsí se už kromě modelingu slušně prosadila i v Hollywoodu. Když Emily Ratajkowski (32) dostane roli, je zřejmé, že nebude hrát žádnou netykavku.

Krásná brunetka své sexy křivky předvedla v klipu k písni Blurred Lines od Robina Thicka a následně dostala hereckou příležitost jako milenka Bena Afflecka (51) v thrilleru Zmizelá. Po filmu We Are Your Friends, kde jí společnost dělal Zac Efron, přijala roli v kontroverzním seriálu Easy, který je plný pikantních scén.

Emily se před kamerou pořádně odvázala. V kostýmu, který tvořily jen kalhotky, silonky a krátké triko, to snad ani jinak nešlo. Modelka byla sice s blond parukou k nepoznání, ale obdivovatelé ji identifikovali podle jejího tělíčka.

Po hrátkách se selfie tyčí se Ratajkowski rozvášnila při pikantní scéně s o 27 let starším hercem Marcem Maronem. Během jejich sblížení rozhodně nešlo o žádné letmé polibky, ale o pořádně žhavou líbačku nasnímanou takovým způsobem, že nebylo možné nic předstírat. Dvaapadesátiletý herec se určitě nebránil tomu, když bylo potřeba scénu před kamerou zopakovat...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám