Hlavní obsah
Článek

Jméno herečky Magdy Reifové bylo hodně skloňováno v sedmdesátých a osmdesátých letech minulého století, a to v souvislosti s Tajemstvím proutěného košíku, Janou Eyrovou, Pány kluky, Ať žijí duchové! nebo filmem Brácha za všechny peníze či pohádkou O statečné princezně Janě. Dnes už o ní neslyšíme tak často, taky po titulních stránkách netouží. Chce rozdávat radost dětskému publiku, a to se jí daří víc než dobře.

Magda nebo Majda, chcete-li, je známá především z pořadu České televize Kouzelná školka. Jejím publikem jsou tak ti nejmenší diváci a práce pro ně ji naplňuje a nepřestává bavit i z toho důvodu, že si sama ráda hraje. „Navíc je to moje práce, která mě živí, a užívám si to tím pádem o to víc, protože to mám povolené. Jinak bych ve svém věku vypadala už trošku podivně, ale já to mám hájené," smála se při posledním rozhovoru pro Super.cz a povyprávěla i o dalších aktivitách pro děti. Své vlastní má tři, už dospělé.

Vedle moderování je také spoluautorkou knížky Kde se schovávají pohádky a děti podpořila i na nedávném charitativním Srdíčkovém dni obecně prospěšné společnosti Život dětem, z níž pochází i fotka použitá v článku.

Reklama

Další články

Načítám