Hlavní obsah
Článek

Moderátorské duo Tomáš a Tomáš oslavili druhé výročí svého pořadu. Kluci, kteří jsou známí především díky své odpolední show Nekecej OnAir na rádiu Fajn, to oslavili po svém. Na rozdíl od jiných hvězdných moderátorů, kteří rádi holdují alkoholu a striptérkám, se rozhodli, že oslavu pojmou trošku slavnostněji. A do rádia si pozvali rovnou faráře. Ten tam ale nebyl kvůli tomu, aby kluky, kteří již několik let jeden bez druhého neudělají ani krok, oddal, ale posvětil.

„Rozhodli jsme se, že v tento slavnostní den necháme posvětit celé rádio. Vyslovujeme tady totiž taková slova, že jsme ho celé znesvětili. A když jsme jednou byli na jedné akci, kde otec Štěpán Romuald Rob světil Absinthérii, rozhodli jsme se, že taky využijeme jeho služeb,“ svěřili se Super.cz moderátoři.

Samotné svěcení ale neproběhlo bez obtíží. Zatímco Tomáš Novotný se svěcené vody nezalekl, Tomáš Zástěra kvičel jako malá holka. „Asi je ve mně větší ďábel, protože mi ta svatá voda nedělá dobře,“ smál se po obřadu moderátor, který ale naštěstí vyvázl bez sebemenší újmy na zdraví.

Reklama

Další články

Načítám