Hlavní obsah
Článek

Po rozchodu s Kenem Michalem Janotkou byla česká Barbie Sandra Parmová, moderátorka primáckých zpráv, dost zničená, rapidně hubla a vypadala jako kostra potažená kůží. Nedávno ale zase lehce přibrala, zkrásněla a pochlubila se nám tím, že má nového přítele. A teď ho ukázala!

„Seznámili nás vlastně naši kamarádi. Řekli si, že ani jeden nikoho nemáme a že bychom se k sobě hodili. Když jsem v Brně moderovala akci, kamarádka mi oznámila, že se za mnou staví a vezme s sebou jednoho fešáka. Má reakce byla, aby mi nikoho nevodila. Ujistila mě ale, že Pavel je hrozně fajn. A měla pravdu,“ svěřila se Sandra TopStaru, v němž svého chlapa představila.

Snad se tentokrát nebude opakovat vzájemné odcizení kvůli velké vzdálenosti. I moderátor Krimi zpráv Janotka, s nímž randila čtyři roky, byl totiž z Brna, a pár tvrdil, že právě to, jak daleko od sebe hvězdičky televize pracovaly, mohlo za rozpad vztahu.

„Můj nový přítel je z Brna, ale je velmi často pracovně v Praze. Říkám si, že Brno je mi prostě už asi souzené,“ směje se sympatická moderátorka. Podle ní je na Pavlovi nejhezčí jeho úsměv a také jeho vztah s dětmi.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám