Hlavní obsah
Článek

Byly doby, kdy na Slovensku nebyla slavnější osobnost než prostořeká a módním nevkusem trpící Martinka z Turca (†34), která proslula díky účinkování v u našich východních sousedů nesmírně populární reality show Farmář hledá ženu. Dobrosrdečná dáma, která jako by byla při porodu rozdělena s českým Tydýtem Lukášem Pavláskem (45), ale už není mezi živými.

Martina Chovancová byla velmi zajímavou figurkou. Žila v maringotce i ve stanu, několikrát skončila na psychiatrii a měla řadu zdravotních problémů. Nyní prý ženě, která byla trojnásobnou matkou a děti jí sebrala před časem sociálka, selhala játra.

„Jsem velmi smutný. Martinka byla veselá a dobrosrdečná žena. Měl jsem ji rád, a když jsem viděl, co se s ní děje, chtěl jsem pomoci. Nechtěla. Předminulý týden jsme jí do nemocnice nesli hygienické potřeby. Bohužel se z toho už nedostala. Věřím, že je na lepším místě,“ napsal na sociální síť její kamarád a zprávy potvrdili i její příbuzní.

Na Slovensku se proslavila před šesti lety ve Farmáři, v němž bojovala o srdce bázlivého Mariána, pro velký úspěch u diváků se na televizní obrazovky vrátila ještě několikrát. V Česku bychom ji mohli přirovnat k ženě z lidu Lídě Žemberyové, ta ale zdaleka takové slávy, jako Martinka na Slovensku, nedosáhla.

Reklama

Další články

Načítám