Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Právem je zařazovaný mezi nejlepší muzikálové herce, čemuž odpovídají i dvě ceny Thálie. Jan Kříž na sobě pracuje neustále a nemluvíme pouze o profesní stránce, nezanedbává ani svůj zevnějšek.

Když jsme se s Honzou setkali naposledy na společné plavbě herců z připravovaného muzikálu Srdcový král, svěřil se, jak se o kondičku stará. „V práci toho pohybu mám sice dost, nemám zrovna sedavé povolání. I v soukromí se ale rád věnuju sportu. Žádný sport nedělám vrcholově, ale baví mě ho provozovat. Kvůli zlepšení kondice jsem si našel vztah k běhání, mám moc rád tenis, teď jsem zkoušel i squash, jezdím na kolečkových bruslích, přes léto chodím i na beach volejbal s kamarády,” popisuje své aktivity Honza Kříž a dodává: „Baví mě, když můžu odpočívat aktivně.”

Na hlavní roli Chada v muzikálové komedii se Honza velmi těší a vůbec mu nevadí, že zkoušky probíhají i o prázdninách. „Živím se jako muzikálový herec a konkrétně v Praze se většina muzikálových projektů zkouší právě přes letní prázdniny, takže kdybych měl v létě volno, tak by to neznamenalo nic dobrého, neměl bych práci," vysvětluje Jan Kříž a jedním dechem dodává: „Toto léto mám štěstí, že taky hraju, mám třináct představení a vůbec mi to nevadí. Mě baví hrát i zkoušet."

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám