Hlavní obsah
Karen Mchitarjan
Článek

Bianka Ištoková (29) alias Magdaléna Jandová z nekonečného nováckého seriálu Ulice je těhotná. Super.cz se exkluzivně přiznala, že je ve třetím měsíci těhotenství. „Ano, je to tak. Jsem ve dvanáctém týdnu a bylo to plánované,“ svěřila se herečka, která okamžitě po svém otěhotnění odešla z Ulice. Bojí se totiž, aby o své dítě nepřišla. A její strach je oprávněný.

„Před rokem jsem prodělala herpetickou encefalitidu. To jsem takhle vyšla ven se psem, najednou jsem byla strašně unavená a během několika hodin jsem ochrnula. Nemohla jsem se hýbat ani mluvit. Byla jsem nějakou dobu na JIPce a naštěstí jsem se uzdravila,“ svěřila se Super.cz Ištoková, která nyní celé dny jen odpočívá. Nechce totiž nechat nic náhodě.

„Na základě té nemoci mi pan doktor předepsal naprostý klid a já mu nehodlám oponovat. Takže celé dny jen ležím. A v Ulici jsem skončila, protože moje postava byla převážně v hospodě a já si nemyslím, že je to správné prostředí pro těhotnou,“ vysvětlila herečka, která se už na svého prvního potomka moc těší.

„Když jsem onemocněla a posléze se uzdravila, přehodnotila jsem celý svůj postoj k životu. Rozhodla jsem se, že se budu více věnovat rodině a chtěla jsem už dítě. Takže jsem ráda, že se zadařilo,“ dodala šťastná Ištoková.

Scenáristé Ulice zas takovou radost neměli. Ne že by to Ištokové nepřáli, ale museli přepsat desítky dílů Ulice. Otázkou zůstává, jestli bude ještě za rok prostor, aby se mohla herečka do seriálu vrátit. Ona ale sama za sebe říká, že by se vrátila ráda.

Reklama

Další články

Načítám