Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka a zpěvačka Veronika Zelníčková (22), kterou diváci mohli vidět v seriálech Gympl a Ordinace v růžové zahradě, na noc ze čtvrtka na pátek do konce života nezapomene. Poté, co ji její známý brutálně napadl ve zkušebně její kapely Anacreon, surově mlátil láhvemi od piva a škrtil, leží v nemocnici s otřesem mozku, vyraženými zuby a podlitinami.

Před třiadvacetiletým agresorem, který je v tuto chvíli zadržen a bude obviněn z pokusu o vraždu, zpěvačku před možnou smrtí zachránil nejen zběsilý úprk. “Zachránila se jen proto, že ho silně kousla, vyrazila dveře a utekla k sousedům,” svěřil Blesku zpěvaččin přítel Tomáš Krejza, který s ní v kapele působí.

“Jestli ji pustí do domácího léčení, tak jen kvůli tomu, že je její maminka zdravotní sestra. Fyzicky už se ale cítí lépe,” dodal Krejza, který stejně jako ostatní z Veroničina okolí nechápe, proč ke krvavému incidentu došlo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám