Hlavní obsah
Článek

Herečka Sandra Nováková (42), která se před půl rokem zasnoubila s producentem Janem Nejedlým, zrušila svatbu. Přestože pranostiky říkají, že se veselka má konat do roka a do dne od zásnub, hvězda novácké Ordinace v růžové zahradě se tím nehodlá řídit. Do odvolání se tak žádná svatba konat nebude.

„Máme s Honzou tolik práce, že na to nemáme čas. Ještě máme na svatbu sice půl roku, abychom dodrželi nějaké pověry, ale nevíme, jestli to stihneme,“ svěřila se Super.cz Nováková. Ta si z toho ale nic nedělá.

„Nevíte, co se stane, když se nevdám do roka a do dne? Já to totiž taky netuším, ale myslím si, že nic. Jsou to jenom povídačky,“ pokračovala herečka, která taktéž prozradila, co zapříčinilo krach svatebních příprav.

„Máme oba moc práce, takže nevíme, kam dřív skočit. Odložili jsme ji na druhou kolej a uvidíme, kdy na to bude čas. Není kam spěchat,“ dodala herečka, která v posledních týdnech vypadá obzvlášť dobře. Až tak moc, že se dokonce začalo šuškat, že je v jiném stavu. To pochopitelně popírá.

„Nejsem těhotná, ale ptá se mě na to každý. Jen bych řekla, že jsem konečně zdravá. Měla jsem nějaké zdravotní komplikace, ale už je to lepší. Nechtěla bych šířit, co mi bylo. Řekněme, že to byla chřipka,“ ukončila herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám