Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Šárka Vaňková (23) po letech milostného tápání, během kterých randila například i s kolegou Danielem Hůlkou nebo režisérem Filipem Renčem, konečně narazila na toho pravého. O třiadvacet let starší přítel Petr Jelínek (46) ji přesně rok po seznámení věnoval ve středu večer zásnubní prsten. "Bylo to velmi nečekané. Proběhly samozřejmě i nějaké slzičky," přiznala Šárka exkluzivně Super.cz jen pár okamžiků poté, co ji přítel požádal o ruku.

"Šárku jsem poprosil, zda se chce stát mou ženou. Naštěstí mě neodmítla, ale řekla mi ano. Víte to první, rodiče Šárky jsou na dovolené, a tak jsme jim to ani nestihli říci," prohlásil podnikatel Petr. Zamilovaná dvojice už má jasno, kde se bude brát. "Rozhodně někde venku u moře. Pozveme rodiče na dovolenou a tam to nenápadně uděláme. Svědčit by nám mohl kapitán nějaké lodi," těší se na svůj velký den Šárka Vaňková. Kdy k němu ale dojde, je ještě ve hvězdách. Jisté je jen to, že ke sňatku by mělo dojít do roka a do dne. "Bude to pro mě velká životní změna. Dnes máme výročí a tak se to nějak vyvrbilo. Jsem za to hrozně šťastná," rozplývala se Šárka v pražském podniku La Bodeguita, kde se dala dvojice přesně před rokem dohromady.

"Šárka mě uhnala. Dělám si samozřejmě legraci. Bylo to vzájemné. Viděli jsme se již předtím, ale právě až na půlsilvestra poslední srpna loňského roku jsme se dali do řeči," popisuje Jelínek. Pár už uvažuje i o dítěti. "Zatím ho nečekám. Ještě mám nasmlouvanou nějakou práci a nerada bych zklamala tým lidí, s kterými pracuji. Miminko ale oba budeme chtít. Je v plánu, ale ještě máme chvilku čas," dodala zamilovaná Vaňková, kterou si prý vyhlédl její budoucí choť již před sedmi lety v první SuperStar.

Reklama

Další články

Načítám