Hlavní obsah
Článek

O tom, že vdova po Radoslavu Brzobohatém (†79) Hana Gregorová (71) momentálně randí s o 32 let mladším Ondřejem Koptíkem, ví snad v téhle republice každý, kdo se zajímá o dění v šoubyznysu. Na svatbě Ondřeje Brzobohatého dali svému vztahu punc oficiality, když novinářům ochotně pózovali a mladík Hanu zamilovaně líbal. Jak se vůbec poznali? A fakt mu herečka nerozbila rodinu?

Super.cz hovořil s kamarádem Koptíka, který nám začátek vztahu těch dvou popsal.

„Že by se s ní spřátelil kdysi na Muži roku, není pravda. V soutěži byl, ale tehdy se neznali. Šel k ní na schůzku přes operátora, tak se seznámili. Měli spolu dvě setkání a při tom přeskočila jiskra. Jestli je s ní z lásky, nebo kvůli penězům, to nevím, tipoval bych spíš to druhé. Každopádně mě to celé štve kvůli jeho manželce. Tím, jak se zachoval, mě naštval,“ řekl Super.cz známý Koptíka s tím, že to nebylo poprvé, kdy měl Ondřej něco se svou klientkou.

„Potkávali se v bytě Gregorové v Praze, kde vše dojednávali. Tam také Koptík začal bydlet, když ho kvůli tomu všemu vyhodila manželka,“ tvrdí zdroj, který tak odmítá, že by snad Koptík měl odejít od rodiny ještě před vztahem se slovenskou umělkyní.

Koptík se na svatbě Brzobohatého nechal slyšet, že Hanu Gregorovou miluje a chce si ji vzít. Prý ji znají i jeho dvě malé děti, které jí říkají teto.

Reklama

Další články

Načítám