Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Mirka Čejková a fotbalový manažer Marek Vít se právě v těchto chvílích rozvádějí. K pražskému soudu se oba dostavili osobně. "Manželství s Vítem bylo peklo. Chci, aby to co nejdřív skončilo," tvrdí Čejková.

Jasno má i Vít. "Mirka je psychopatka, která mě nesmyslně obvinila z napadení. Už s ní nechci mít nic společného," říká Vít.

Chodit spolu začali v roce 2004. Na konci roku 2005 se ve věznici ve Všehrdech vzali. Jenže idyla netrvala ani šest let. Otázkou zůstává, jestli rozvod budou komplikovat majetkové tahanice. Ukázalo se totiž, že předmanželská smlouva je neplatná, a tak může Vít chtít po Čejkové až polovinu majetku.

"Předmanželská smlouva je sice neplatná, ale nic po Mirce nechci," řekl ale u soudu Vít. Čejková ale i tak svého manžela nešetřila. Tvrdí, že s ním více jak půl roku nespala, a že jí celou dobu fyzicky týral. "Ani jsem se jí nedotkl a navíc jsem všechno platil ze svého," kontroval naštvaný Vít.

Manželství nelituji, ale znovu bych do něj nešla. Tři roky jsem v něm trpěla. Jsem si jistá, že mne Vít podváděl," tvrdí Čejková, která se rozvádí už potřetí.

Soud nakonec pár bez dalších stání krátce po desáté hodině dopolední rozvedl. "Dovedu si představit, že se ještě ožením. Jsem zamilovaný do své přítelkyně Kateřiny. Mirka Čejková je pro mě ale absolutní lidský odpad," řekl Vít a odešel se svou milenkou do kavárny.

"Nevím, jestli můžu někdy potkat muže, který by nežárlil na moji práci a kariéru," smutně okomentovala krach svého dalšího manželství Čejková.

Sledujte naší aktualizovanou fotogalerii přímo ze soudní síně.

Reklama

Další články

Načítám