Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jednou z krásek, která přijela podpořit charitativní utkání pro nadaci Jakuba Voráčka Hokejky v kopačkách ve Velkých Pavlovicích, byla i misska Lucie Kovandová (30). Tu proslavila také noc, kterou strávila u Jaromíra Jágra (52). Otázka, zda nelituje toho, že to s ním tenkrát nedopadlo, když má teď novou přítelkyni Veroniku Kopřivovou, byla tedy jasná.

"Když vidím, co teď Verča prožívá, tak jsem naprosto ráda, že to dopadlo, jak to dopadlo. Lituju ji a nezávidím jí to," tvrdila. Ovšem zatímco Veronika bydlí s Jágrem na Floridě, Lucka s přítelem Víťou se stěhují úplně jinam. A moc atraktivně to nezní.

"Stěhujeme se do bytu, který patří Víťovým rodičům. Na vesnici, která je až za Moravským Krumlovem. Bude ze mě vesničanka, ale já jsem de facto na vesnici vyrůstala. Takže v pohodě," míní Kovandová.

"No Florida. Já nevím. Už i kamarádi mi říkali: Lucko, ty jsi tak blbá, my by jsme tam za tebou rádi jezdili. Ale já mám Česko ráda a na Floridu se třeba jednou podívám na dovolenou, až si na to sama našetřím," připustila.

Ještě před rokem Lucie svěřila, že si občas ještě s Jaromírem napíší na Facebooku nebo prostřednictvím textovek. To už ale neplatí. "Už nejsme vůbec v kontaktu. Jarda je samozřejmě pěkný chlap, neříkám vůbec nic, ale nechtěla bych to zažívat," zopakovala.

Fotek u tyče by se prý ale bát nemusela. "Já tančila u tyče možná někdy v šestnácti na diskotéce. Ale oblečená ve svém civilu. A nahé fotky? Ty taky neexistují. Leda by je poslal můj přítel," smála se Lucka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám