Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Rosnička Karla Mráčková je maminkou tří dětí a vůbec by se nebránila čtvrtému. Lékaři jí to ale zakázali. "Byla jsem třikrát na císařském řezu, takže mi další těhotenství velmi rozhodně nedoporučili," svěřila Super.cz.

Nejstaršímu Nikolovi, který odmaturoval a nastupuje na vysokou školu hotelovou, je devatenáct, Maxmiliánovi deset  a nejmladší Karličce jednadvacet měsíců. "Devítileté pauzy jsem původně neplánovala," smála se Karla, která poprvé otěhotněla už v sedmnácti letech.

Překvapivě plánovaně. "Měla jsem čerstvě po maturitě a partnerovi, který je o deset let starší,  jsem řekla, že chci mít dítě buď do dvaceti nebo až po třicítce. Mezi tím jsem se chtěla věnovat profesi," vysvětlila. A povedlo se to, stejně jako u dalších dvou dětí, téměř na poprvé.

Jak moderátorka, která vedle toho pracuje i jako PR manažerka velké kosmetické firmy, tři děti zvládá? "V poslední době hlavně díky mému tatínkovi. Maminka před čtyřmi lety zemřela a on se dětem, hlavně Karličce, úžasně věnuje. Je hodně citlivý člověk, i mně se jako dítěti hodně věnoval," vysvětlila Mráčková. "Ale mám velmi flexibilní pracovní dobu," dodala.

I po třech dětech má Karla fantastickou postavu. "Při Karličce jsem přibrala jen jedenáct kilo. Což je zřejmě i tím, že trpím při těhotenství velmi těžkými nevolnostmi," vysvětlila. "Přesto bych další dítě klidně chtěla, kdybych to neměla zakázáno od doktorů," uzavřela na setkání slavných maminek v dětském koutku v pražském  obchodním centru Chodov.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám