Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Popularita téhle teprve devatenáctileté modelky stoupá strmě vzhůru a ona jednoduše nehodlá vystoupit z rychle rozjetého vlaku. Aby ovšem byla Bella Hadid stejně oblíbená jako její o rok starší sestra Gigi, čeká ji přeci jen ještě dlouhá cesta. Skvělou příležitostí, jak o sobě díky spoustě večírků a filmových premiér dát vědět, je pochopitelně festival v Cannes, kde Bella nechybí od samého začátku.

Hadid se již první festivalový den stihla blýsknout v úchvatné róbě Roberto Cavalli během premiéry nové komedie Woodyho Allena Cafe Society, kterou byl letošní ročník filmového svátku v Cannes zahájen. Modelka ovšem nezahálí ani v době osobního volna a snaží se mít neustále dostatek materiálu, kterým může zásobovat svůj účet na Instagramu.

V úterý jí s tím v hotelovém bazénu ochotně pomáhal i jeden pohledný mladík, před nímž se Bella v bikinách prohýbala jako kočka. Určitě to bylo ale jen v rámci pózování před jeho fotoaparátem. Nebo že by snad měly v době nepřítomnosti jejího přítele, kanadského zpěváka The Weeknda, myši pré?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám