Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dlouhé nohy, štíhlá šíje, alabastrová pleť. Pavlína Jágrová má spoustu předpokladů prosadit se ve světě modelingu, ale ona se stále zdráhá vydat se touto cestou naplno. Je pravda, že neteř Jaromíra Jágra (52) má za sebou už několik přehlídek a focení, ale příjemněji se cítí v pozici sledující než sledované.

„Modelingu se sice věnuju už pár let, ale je to spíš pro zábavu. Modelingem jsem se nikdy neživila a nikdy to ani nebyl můj sen. Zastupuje mě sice agentura, a když se naskytne příležitost, tak mám nějaké přehlídky, ale není to moje priorita,” prozradila blogerka během rozhovoru, který nám poskytla na zahraniční cestě do Londýna, kam s dalšími profíky ze světa módy vyrazila na prezentaci kolekce podzim a zima britské značky F&F.

Jaké to je být spřízněná s nejslavnějším hokejistou v historii a mít příjmení Jágrová?  „Někdy jsem ráda, že ho mám, jindy mám kvůli němu problémy. Lidi mě totiž často odsoudí, aniž by mě poznali. Myslí si, že jako Jágrová mám všechno zadarmo,” popisuje Pavlína negativní stránku věci. Má to ale i svá pozitiva. „Někdy se to hodí. Když mě zastavili pojicajti a viděli jméno, tak se ptali, jestli máme s Jardou něco společnýho a nechali mě jet,” smála se Jágrová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám