Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Doposud byla známá hlavně jako blogerka. Díky svému příjmení zároveň nikomu neuniklo, že je neteří slavného sportovce. Nyní dostala Pavlína Jágrová příležitost předvést se na přehlídkovém mole v rámci Mercedes-Benz Prague Fashion Weeku.

„Těším se moc,” svěřila se nám Pavlína krátce předtím, než jí vizážisté na obličeji vytvořili bláznivý make-up a než vyšla na improvizované molo ve štvanickém skateparku. Pro Pavlínu to na přehlídkovém mole nebyla premiéra. „Už jsem pár přehlídek šla, ale tahle je asi největší v rámci Mercedes Benz Prague Fashion Weeku,” řekla Jágrová předtím, než předvedla kolekci Petry Ptáčkové pro jaro a léto.

Přehlídku talentované české návrhářky nešla pouze Pavlína Jágrová, do řad profesionálních modelů se zařadil i zpěvák Adam Mišík. Na idola náctiletých se přišel podívat jeho otec Vladimír Mišík, který se kvůli nemoci na společenské akci delší dobu neobjevil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám