Hlavní obsah
Článek

Poslední ples sezóny, tradiční ples městské části Praha 1, tentokrát s podtitulem s Prahou 1 tančí celý svět, si nenechala ujít řada známých tváří. Mladé krásky tentokrát trumfly kamarádky, které už oslavily padesátku Hana Heřmánková (61), Michaela Dolinová (60) a Jana Švandová (76). Byly doslova královnami parketu a Jana, která příští rok oslaví sedmdesátku, měla největší dekolt v sále.

Po nudné černé, která doprovázela letošní plesovou sezónu, tentokrát zavládly barvy. Výjimkou byla jen modelka Kateřina Sokolová (34) nebo vystupující Monika Absolonová (47), která tak maskuje kila nabraná při těhotenství. Ve fialovo-oranžové róbě zářila spolumoderátorka večera Lejla Abbasová (44), jako květinová louka působil trojlístek letošních vítězek České Miss, jichž se ujal Libor Bouček (43).

Modelka Veronika Kašáková v krásné světlé róbě měla plno starostí s hlídáním čtyř dětí z dětských domovů, které vzala v rámci svého projektu na ples, i s přítelem, jenž má čtyři dny po operaci vazů, a tak se sotva belhal. Přesto s ní vyrazil aspoň na jeden taneček, když starosta Oldřich Lomecký slavnostní večer zahájil.

Kdo si neskočil na parketu, měl i co poslouchat. V rámci programu kromě zmíněné Moniky Absolonové vystoupila například zpěvačka Victoria, Daniel Nekonečný nebo kapela MIG 21.

Reklama

Další články

Načítám