Hlavní obsah
Článek

Americké topmodelky Christy Turlington jako by se přibývající léta vůbec netýkala. I když si kvůli práci ve své neziskové organizaci mezi pracovními nabídkami v modelingu dnes vybírá už jen ty nejzajímavější, stále je na ni radost pohledět. Senzační postavu si v sedmačtyřiceti udržuje hlavně běháním. V pondělí dokonce úspěšně dokončila svůj již pátý maraton.

Maraton ulicemi Bostonu absolvovala Christy za něco málo přes čtyři hodiny a již ve středu ji čekalo natáčení reklamy pro změnu v newyorském Madison Square Parku pro značku Maybelline, jejíž tváří je Christy neuvěřitelných pětadvacet let. Náročnější byla především scéna v úzkých šatech tělové barvy, kdy se vedle modelky objevily v hlavních rolích ještě dvě skvrnité německé dogy známé pod pojmem ‚harlekýn‘.

Turlington vešla do povědomí veřejnosti i díky prohlášení své kolegyně Lindy Evangelisty, která v roce 1990 v rozhovoru pro Vogue řekla: S Christy máme jedno pravidlo. Za méně než 10 tisíc dolarů ani nevstaneme.“

Jejím manželem je herec, režisér a spisovatel Edward Burns (48), s nímž má Christy dvě děti ve věku 13 a 10 let. Modelčina sestra Kelly je přitom vdaná za Edwardova bratra Briana Burnse.

Reklama

Další články

Načítám