Hlavní obsah
Článek

Cvičitelka a trojnásobná máma Hanka Kynychová (56) patří k ženám, které se za svou postavu ani v pokročilejším věku nemusí stydět. Udržuje se nejen neustálým pohybem, ale také si přísně hlídá to, co pozře ona, její nejbližší a také její klienti, které si vzala do parády.

S letošním jarem objevila novou revoluční potravinu, kterou zařadila do svého jídelníčku a je jedním slovem nadšená.

„Necelý měsíc testuji speciální těstoviny, které sem přišly z britského trhu. Už je doporučuji také svým klientům. Splňují požadavky nízkokalorického jídla. Pomáhají mi udržet se fit a štíhlá. Navíc neobsahují lepek a výborně chutnají,“ prozradila Hanka fígle svého jarního jídelníčku.

V současnosti známá cvičitelka žije především dvěma projekty. „V sobotu končí projekt Pohyb pomáhá, který má podtext Zkus to říct. Ve spolupráci s policií jsme se snažili po celé republice předávat informace ženám, jak se mají chovat, když je na nich konáno psychické nebo fyzické násilí,“ říká Hanka, která už má plnou hlavu příprav na další akci.

„Projekt Hejbejte se a zpívejte slaví deset let a my připravujeme na 21. května velký dětský den v zážitkovém Parku Mirakulum v Milovicích nad Labem,“ svěřila své aktuální plány Hanka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám