Hlavní obsah
Článek

Účastník druhé řady reality show VyVolení Lubomír Vích (36) se podle exkluzivních informací Super.cz narodil ve špatném těle. Již léta se nechá oslovovat jako Tereza Morgan a v následujících měsících podstoupí řadu operací, které ho promění v ženu. "Luboš je z toho nešťastný, několikrát se pokusil i o sebevraždu. Teď je zalezlý doma, s nikým nemluví a čeká, až vyleze z kukly a bude z něj nový člověk," uvedl zdroj z Víchova okolí.

Lubomír odmítl ke své složité situaci cokoliv říct. "Nevím, o jaké operaci mluvíte," odsekl a práskl nám telefonem. Podle jeho kamaráda z hudební branže (Vích hrál v několika kapelách) ale na svém rozhodnutí nechat si chirurgicky odstranit mužské genitálie a vytvarovat nově ty ženské nic nezmění. I jeho aktuální fotky, na kterých je již za ženu, hovoří jednoznačně. "Luboš nemění svou orientaci, dál bude na holky. V soukromí i na koncertech vystupuje jako Tereza. Jako o Lubošovi o sobě již dávno nemluví," uvádí Víchův přítel.

Celá situace je pro něj velice těžká. Dokazuje to i fakt, že o sobě na Facebooku píše jako o zrůdě. Na sociální síti Google+ zase potvrzuje, že nechce chodit mezi lidi. "Já teď opravdu setrvám dlouho jen v samotě, bez nikoho, jen s pejskem. Tak mi je nejmíň zle," píše. A jeho kamarádka kontruje. "Se těším, až se nám pěkně vyloupneš a budeš happy."

A co na přeměnu pohlaví Vícha říkají kolegové z vily? "Opravdu? Zrovna do Luboše bych to nikdy neřekl. Byl v pohodě," diví se vítěz druhé řady VyVolených Tony Jalovec. "Vždycky mi připadal jako naprosto jasný heterosexuál, který by na tohle v životě nepomyslel. Jestli se tak bude cítit lépe a bude šťastný, tak mu přeju, ať se mu to podaří," uvedla další obyvatelka vily Karolína Vrbasová.

Vích, který je tvůrcem internetových stránek a grafikem a za sebou má například obal k albu Karla Gotta Jsou svátky, by měl o operaci ještě uvažovat. "Každý člověk s podobným problémem o ukončení života zauvažuje. Pokud je ale takový jedinec nešťastný v původním těle, měl by spolu s lékaři zvážit, zda mu bude v novém těle skutečně lépe," uvedla pro Super.cz nejznámější česká transsexuálka Jaroslava Brokešová.

S tím souhlasí i sexuologové. "Dříve jsme lidem, kteří trpěli psychopatologickými projevy, jako jsou sebevraždy, změnu pohlaví neumožňovali. Dnes je tu bohužel lékař jen od toho, aby pacientovi dal potřebné razítko," uvedl respektovaný sexuolog, který si vzhledem k citlivosti tématu nepřál uvést své jméno.

Reklama

Další články

Načítám