Hlavní obsah
Článek

Manželka herce a moderátora Romana Vojtka (51) Tereza (36) už není single maminkou, v jejím životě se objevil nový muž. Půvabná Vojtková zalovila v domácích hokejových vodách a na udičce vytáhla teprve osmadvacetiletého Michala Bártu hrajícího za Mladou Boleslav. Trápení, které si prožila poté, co ji manžel opustil v osmém měsíci těhotenství, je tak zřejmě definitivně zažehnáno.

Podle zjištění deníku Blesk, který novou dvojici dokonce načapal s úsměvem od ucha k uchu po skončení zápasu s Libercem, Michal navzdory prohře svého týmu vedle o osm let starší blondýnky sklesle rozhodně nevypadal.

Mamince ročního Benedikta a pětileté Editky nedělá potíž za extraligovým hráčem dojíždět 135 kilometrů ze svého domu v Řitce do Liberce, kde hokejista bydlí, a to prý velice často. „Tereza je tady častěji než u sebe doma,“ prozradil zdroj z hokejistova okolí. Láska zkrátka hory přenáší...

Samotná Vojtková vztah, který údajně trvá už půl roku, nechce komentovat: „Nezlobte se, vyjadřovat se nebudu. Nejsem veřejně známá osoba."

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám