Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Martin Dejdar (59) a Tomáš Měcháček (37) v zábavném pořadu Vylomeniny opět našli člověka, který se kvůli vidině snadného zisku vůbec nestydí ztrapnit.

Pánové si v restauraci vytipují některého z hostů a nabídnou mu 20 tisíc korun, pokud splní pětici úkolů. Ty jsou ale dost bláznivé a moderátoři je tomuto člověku postupně napovídají do sluchátka.

Partner, který s vybraným účinkujícím sedí u stolu, samozřejmě nesmí mít jak o sluchátku, tak o nějaké soutěži ani ponětí.

V dnešním večerním díle uvidíte, jak se 20 tisíc korun pokoušela vyhrát slečna Eliška. Protože má smysl pro humor, rovnou řekla, že jí nejde ani tak o peníze, jako o to nachytat kamarádku, s níž měla v restauraci sraz. A její úkoly opravdu nebyly úplně příjemné.

Při jednom z nich dokonce létaly vzduchem vafle se šlehačkou. Eliška to nejprve jednou vaflí schytala od jednoho z hostů přímo do obličeje, ale dle instrukcí se neměla bránit. Pak sama vzala několik vaflí a měla za úkol mu to vrátit, což také udělala. Více ze šlehačkové bitvy uvidíte ve vtipném videu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám